torsdag 8. desember 2011

Havreflarn

Disse er kjempegode,og såå enkle å lage !

Dette trenger du til å fylle 2 store kakebokser:-)

300 gr margarin
400 gr havregryn
4 egg
500 gr sukker
4 ts bakepulver

Slik gjør du :

Sett ovnen på 200 grader

Smelt smøret og hell det over havregryna.
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Bland alt sammen og tilsett bakepulveret.

Bruk en teskje til å fordele deig på stekebrettet. Ikke bruk mer enn 1 teskje . Den flyter godt ut,så pass på avstanden. Ca 9-12 topper på 1 stekebrett.

_

Her hadde jeg en hel teskje

og resultatet ble


Ikke ta en hel teskje :-)

Stek i et par minutter. Dette går veldig fort,du må følge godt med!

De er ferdige når de begynner å bli gylne,ikke ta dem ut når de blåser seg opp,men like etter.

La de ligge litt etter du har tatt de utav ovnen,på bakepapiret. Da blir de sprø :-)



Nyt :-)




1 kommentar:

  1. Trodde du mente spiseskje, så kjeksene ble kjempesvære! :)

    SvarSlett