lørdag 15. oktober 2011

Sukkerbrød - en kunst?

Mange er redd for at sukkerbrødet skal miste all volum i det en tar det utav ovnen,og unngår sukkerbrødlaging. Fortvil ikke ,jeg har løsningen!

Først vil jeg dele en sukkerbrød oppskrift :
 Oppskriften passer til en langpanne.

10 egg
3 dl sukker
2 dl hvetemel
2 ss potetmel
1 ts bakepulver
(2 ss kakao,hvis du skal lage sjokolade sukkerbrød) 

Pisk egg og sukker til eggedosis.
Bland inn det tørre,forsiktig så du ikke slår all luften ut.

160 grader ,nederst i ovnen i ca 45 min.

Så kommer løsningen på dine tidligere problemer med nedsunkne sukkerbrød!

Med en gang du tar sukkerbrødet utav ovnen, så slipper du hele langpannen rett i gulvet! 
Da får sukkerbrødet sjokk og stabiliserer seg!
Sukkerbrødet forblir høyt og fint :-)

Lykke til :-) 






1 kommentar:

  1. Hei! Prøvde oppskriften å fyket som bare det! tusen takk :-) å de var kjempegode :-)

    SvarSlett